fredag 19 november 2010

HOT HOT HOT!




















Kyckling och bulgur i massa gött 4 port.
2 stora kycklingfiléer
100 gram champinjoner
1-2 msk skivade vitlöksklyftor i chilimarinad + lite marinad
2,5 dl bulgur
5 dl grönsaksbuljong
1 dl sojagrädde
5-10 msk ajvar relish(beror på hur tuff du är och hur stark relish du har)
1 msk tomatpuré
1 gul paprika
Soja
Teriyakisås

Häll vitlöksskivorna och marinaden i en stekpanna och fräs ihop med champinjonerna och kycklingen tills allt är välstekt och nomnomigt, koka bulgur enligt paketets anvisningar och tillsätt sedan ajvar, tomatpuré, kikärter och sojagrädde. Ev. så behöver det få upp lite värme igen så låt det stå på svag värme på spisen under tiden.
Servera bulgurgeggan ihop med kycklingtjofräset och snygga till det med lite paprika. STARKT!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar